Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt vil leie Nordvik fra RBK

Kan erstatte Roy Miller.

(Dagbladet.no): Såfremt den medisinske testen går bra, gjør Bodø/Glimt-back Roy Miller RBK-spiller av seg i dag.

Nå vil Glimt hente RBK-forsvarer Andreas Nordvik på lån til Aspmyra.

- Det vil være en vinn-vinn-situasjon. Både for oss, Rosenborg og ikke minst Andreas selv. Glimt har vist at vi kan utvikle spillere, og jeg håper at det er et signal til andre unge spillere at det å komme til Glimt kan være et lurt trekk, sier Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til Avisa Nordland.

Nordvik spilte begge UEFA-cup-kampene mot italienske Fiorentina, men ventes å få mindre spilletid nå som Miller er på vei inn.

- Vi har fått en forespørsel fra Glimt om Andreas, men vi har ikke tatt noen avgjørelse foreløpig, sier RBKs fungerende sportsdirektør Erik Hoftun.

Nordvik var i fjor på utlån til FK Haugesund i Adeccoligaen.

PÅ VEI BORT?: Bodø/Glimt ønsker å leie RBK-back Andreas Nordvik etter at klubben slapp sin venstreback Roy Miller til nettopp RBK. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
PÅ VEI BORT?: Bodø/Glimt ønsker å leie RBK-back Andreas Nordvik etter at klubben slapp sin venstreback Roy Miller til nettopp RBK. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer
image: Glimt vil leie Nordvik fra RBK
<B>TIL RBK:</B> Bodø/Glimt-back Roy Miller gjennomførere den medisinske testen på Lerkendal i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media