Glimter til med rask ledelse

Bodø/Glimt rett til topps i Klubben i mitt hjerte-kåringen.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte

(Dagbladet.no) Nordlendingene sto tidlig opp i dag - eller la de seg bare seint i går?

For noen timer etter at stemmelokalet til Klubben i mitt hjerte åpnet i natt, hadde Bodø/Glimt tatt ledelsen i sin klasse, spesialidrettslag over 100 medlemmer.

Dette er den tøffe klassen hvor flere av de største fotballklubbene befinner seg, men det er også mindre foreninger her - som tradisjonelt sett har kommet høyt i kåringen.

Kvalik for Glimt

Som mange andre klubber har Glimt lagt ut en oppfordring på sin hjemmeside om at medlemmer, støttespillere og supportere må stemme på Bodø-laget i årets kåring.

Bodø/Glimt ligger på tredjeplass i 1. divisjon, og bare absurd teori kan frarøve dem muligheten til å spille kvalifisering for Tippeligaen. Der vil de møte enten Start eller Odd.

Men det er ikke bare i Bodø engasjementet har vært stor i de første timene av Klubben i mitt hjerte-kåringen. Folk stemmer også flittig i andre deler av fylket.

KVALIK VENTER: Bodø/Glimt er bare en formalitet unna å spille kvalik til Tippeligaen. Foto: BJØRN ERIK OLSEN
KVALIK VENTER: Bodø/Glimt er bare en formalitet unna å spille kvalik til Tippeligaen. Foto: BJØRN ERIK OLSEN Vis mer

God start i Narvik

Narvik Ishockeyklubb har tatt ledelsen i klassen for spesialidrettslag under 100 medlemmer. Etter dem på lista følger Nasunds Hund FK og Muselunden Frisbeeklubb.

Hockeyspillerne fra Narvik gikk til topps i denne klassen i fjor, etter en spennende duell med rivalene (og vennene) i Tromsø Hockey. De har tydeligvis ikke våknet riktig ennå, men kommer helt sikkert sterkt tilbake.

Alle norske idrettslag - over 13 000 - er med i kåringen og kampen om premier fra Norsk Tipping for opptil 100 000 kroner.

Søk opp ditt lag - og gi din stemme!

• Her kan du stemme på din hjerteklubb?

Glimter til med rask ledelse
Glimter til med rask ledelse
SANKER STEMMER: Runar Berg og Mounir Hamoud jubler her etter en scoring. Eller feirer de alle stemmene de har fått?