Romelu Lukaku om Solskjærs framtid:

Glisende Lukaku: - Jeg vet at han blir. Det er ingen tvil

Tomålshelt Romelu Lukaku hevder at han vet at Ole Gunnar Solskjær blir fast United-manager.

AVGJØRENDE: Manchester United var på vei ut av Champions League, men denne avgjørelsen sendte dem til kvartfinalen - og nettet koker. Video: Med tillatelse fra Viasport Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS (Dagbladet): Spillerne til Manchester United har kviet seg for å svare på spørsmål angående en permanent ansettelse av Ole Gunnar Solskjær.

I et intervju med Viasat, spør reporter Jan Åge Fjørtoft om belgieren, som scoret to mål mot PSG i går kveld, har blitt fortalt at han ikke skal svare på spørsmål om Solskjærs framtid i klubben.

Da går en glisende Lukaku rett på sak:

- Jeg vet at han blir. Det er ikke noen tvil om det, sier Lukaku til Viasport.

- Hva annet må han gjøre?

Lukaku skrøt av nordmannen overfor Dagbladet og resten av pressen på Selhurst Park etter Uniteds 3-1-seier mot Crystal Palace forrige onsdag.

Men da var han langt ifra så tydelig om hva han mener om Solskjær.

- Han vil bli værende og spillerne ønsker at han skal bli værende. Vi gjør det veldig bra og spiller som Manchester United bør spille. Han er en ung trener som også har unge spillere. Det er et perfekt miljø å utvikle seg i og forhåpentligvis vinne trofeer i framtida, sier Lukaku til Viasport.

I et intervju med tidligere United-spiller og beIN SPORTS-reporter Gary Neville, spør Neville om United-spillerne sang navnet til Solskjær etter bragden mot PSG fordi nordmannen skal få jobben.

- Jeg tror det er avgjort. Jeg tror han kommer til å få den. Han må jo få den, mann. Se på kampene vi spiller. Vi spilte mot, med all respekt, svakere motstandere i de fire første kampene. Men så vant vi borte mot Tottenham, Chelsea og Arsenal. Og kampen i dag. Hva annet må han gjøre? sier belgieren til beIN SPORTS

Spår snarlig kontraktsignering

Rett etter kampslutt støtte Dagbladet på tidligere United-spiller Wes Brown i korridorene på Parc des Princes.

- Jeg håper det. Han kan ikke gjøre mer. Han kan ikke gjøre mer, sa Brown til Dagbladet på spørsmål om han tror Solskjær ansettes permanent.

John O'Shea, Browns tidligere midtstopperkollega i United, skjøv all tvil til side da han gjestet fotballprogrammet The Debate på Sky Sports.

- Han blir den neste United-manageren. Uansett om de gjør det nå eller i sommer, så blir han den neste manageren, sier iren, og legger til:

- Han skriver seg inn i historiebøkene igjen. Jeg tror han skriver under kontrakten så fort de lander i Manchester.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer