Glissent på tribunene. Nå leter FIFA etter svar

FIFA leter etter en grunn til at det var glissent på tribunen under fredagens VM-kamp mellom Egypt og Uruguay. Foreløpig har man ikke noe svar.

GLISSENT: TV-seere bet seg antakelig merke i at tribunene under kampen mellom Uruguay og Egypt var litt glisne. FIFA leter nå etter svar. Foto: Reuters
GLISSENT: TV-seere bet seg antakelig merke i at tribunene under kampen mellom Uruguay og Egypt var litt glisne. FIFA leter nå etter svar. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er plass til 33.061 tilskuere på stadion i Jekaterinburg, men det offisielle tilskuertallet var 27.015. For TV-seere så det ut som andelen tomme seter var enda større.

- Kanskje skremte det kjølige været bort enkelte med billett, sier Aleksej Sorokin, leder for organisasjonskomiteen, til avisen Sport-Express.

- Det var solgt et tilfredsstillende antall billetter til kampen, over 32.000.

Ifølge FIFA var det solgt 32.278 billetter til kampen.

- At flere billettkjøpere uteblir fra kampen er FIFAs ansvar. Feltene som sto tomme er ikke blant dem vi har solgt billetter til, sier Leonid Rapoport, sportsminister for Sverdlovsk-regionen.

- VM har alt som skal til for å bli det beste til nå, men tomme tribuner kan ødelegge, skriver Sport-Express på kommentarplass og skylder på det kompliserte FIFA-systemet for salg av billetter.

Det var særlig dyre tribuneseksjoner nær banen som sto tomme. Slike billetter selges ofte som pakker til samarbeidspartnere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer