Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glohett objekt i spillet

-Han vinner feilfritt, sier treneren.

SER GJERNE ETTER DE ANDRE. Cato Antonsen liker å se langt etter konkurrentene. Det skjer onsdag, om Rubin oppfører seg bra. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SER GJERNE ETTER DE ANDRE. Cato Antonsen liker å se langt etter konkurrentene. Det skjer onsdag, om Rubin oppfører seg bra. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

||| • Klikk her og få sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Holder han seg til travet, vinner han. Rubin har rett og slett kanonform for tiden, sier trener og kusk Cato Antonsen (50) om onsdagens store spillobjekt.

Rubin er en uslepen edelsten med de helt store ressursene. I fjor var hingsten først i mål seks ganger.

Men han har funnet på mye tøys i det siste. Faktisk så mye at Antonsen mener tre-fire triumfer har gått fløyten med tullegalopper på de fire siste startene.

-Jeg skjønner ikke hvorfor han har oppført seg sånn. Han feiler aldri i trening eller i varmingen før løpene. Men så har han bare kastet seg over i galopp uten forvarsel. Jeg får holde et godt tak i ham denne gang, sier Antonsen som går under tilnavnet "kuske-Cato".

Gjerne dødens

-Jeg håper løpet vil gå på denne måten. Et kjapt startkjør, som så går over i dempet tempo. Da kjører jeg framover med en gang. Jeg vil mer enn gjerne ha dødens. Det er vel ikke så mange i dette grunnlaget som helst vil ha den posisjonen, så den er vel ledig, sier kuske-Cato.

Rubin mangler speed. Men han kan gå i 1.25-fart en kort høstkveld.

-Prøver jeg en speed med ham, så går bare beina alle veier, ler Antonsen.

Høy i trening

Cato Antonsen kjørte noen kjappe intervaller med ham mandag. Det var bra saker.

-Han så veldig fin ut og travet glad av gårde med halen i været. Det forteller at formen er der, forteller Cato Antonsen om onsdagens heteste objekt i spillet.

Sol kan det også bli

Antonsen kjører også Sol i V65-4. Han tror han også kan vinne det løpet, men da må han greie å ta føringen med den noe vriene hoppa.

-Sol skuffet sist. Men hun er klart best i tet. Det er ikke lett å komme forbi henne, om hun får den posisjonen, avslutter Cato Antonsen.

Det ligger en ekstra million i gevinstpotten etter at ingen greide seks rette på Bjerke søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media