Glovarmt utfor venter Kjetil Jansrud. Spådd ti varmegrader

I Val Gardena.

FAVORITT: Etter den strålende sesonginnledningen må Kjetil Jansrud finne seg i å bære favorittstempelet også denne helga når fartssirkuset fortsetter i Val Gardena. Foto: AP Photo/Marco Trovati/NTB Scanpix
FAVORITT: Etter den strålende sesonginnledningen må Kjetil Jansrud finne seg i å bære favorittstempelet også denne helga når fartssirkuset fortsetter i Val Gardena. Foto: AP Photo/Marco Trovati/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjetil Jansrud satser knallhardt på å fortsette fartsfesten han satte i gang i Canada og USA. Alpinstjernen går for to nye seirer i Val Gardena.

- Jeg lever greit som favoritt, men alle vet det er små marginer og at det kan forandre seg fort. Jeg er innstilt på at jeg skal være med å kjempe i toppen både fredag og lørdag, dersom jeg unngår å gjøre store feil, sier Kjetil Jansrud til NTB etter en trening og et avlyst treningsrenn på Saslong skistadion i Val Gardena.

Vinstra-løperen raste inn til annenplass i den treningsomgangen som ble kjørt, og det var han i grunnen brukbart fornøyd med.

- Jeg trives egentlig overraskende godt her, og det er litt i overkant. Det er ingen av partiene i denne traseen som bør passe meg spesielt godt, men jeg har funnet en god løsning på hvordan jeg har klart å kjøre her. Den fine statistikken jeg har her, har jeg tenkt å opprettholde, sier Jansrud.

I fjor sikret han seg både annen- og fjerdeplass, og det var bare uflaks og dårlige marginer som gjorde at det ikke ble seier på ham. I år har han vist både evne og vinnervilje, så han stiller mye sterkere nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer