Gómez forlater Fiorentina - klar for Besiktas

Vil få fart på karrieren igjen.

TIL BESIKTAS: Den tyske spissen Mario Gómez er klar for Besiktas etter to skadeplagede år i Fiorentina. Foto: Seskim/WENN.com
TIL BESIKTAS: Den tyske spissen Mario Gómez er klar for Besiktas etter to skadeplagede år i Fiorentina. Foto: Seskim/WENN.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tyske spissen Mario Gómez er klar for Besiktas etter to skadeplagede år i Fiorentina.

Det bekreftet klubbene torsdag. Gómez var lenge ansett som en av Europas beste spisser, men står kun med 29 kamper og 7 scoringer på sine to sesonger i italiensk fotball.

30-åringen håper å få fart på karrieren igjen i tyrkisk fotball.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg håper å gjenskape det jeg har gjort før denne sesongen. Scoringsraten min er lavere, men jeg har vært uheldig med skader. Nå er de borte, og jeg er klar både fysisk og psykisk.

Gómez håper en god sesong kan gi ham en plass på Tysklands lag i EM neste sommer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer