Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God bedring, NRK1

Fall, skivebom, skiene i kryss, skøyta i leggen og rett på trynet: Går NRK 1 på sterke medisiner eller forsøker noen på Marienlyst å oppmuntre til en folkeaksjon mot tvungen TV-lisens?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvorfor kuttet NRK1 ut lørdagsformiddagsreprisen på OL-åpningen? Det var den vi skulle se, ikke direktesendingen på døgnets mest fjollete tidspunkt eller et sammendrag neste natt! Ikke TV2s klokka 08-sending heller, vi uavhengige ekspertkommentatorer står ikke opp klokka 8 en lørdagmorgen i februar. Nå ble det svensk TV2 som reddet oss, gudskjelov hadde noen i Sverige klart å tenke den eneste logiske tanken: «Direktesending om natta, reprise på formiddagen.» 1- 0 til Sverige, vel blåst TV2, god bedring NRK.

  • «Synes du Lillehammer-åpningen var bedre enn Nagano-åpningen?» spurte jeg Sjåvi-9. Da hadde det elskelige mekkitrollet Seiji Ozawa (62), Japans første verdensberømte dirigent, pisket orkester og blandakor i fem verdensdeler gjennom siste sats av Beet-hovens niende, og smilte som en oppadgående sol. «36,9 prosent bedre,» svarte Sjåvi-9, og gjenntok tallet da jeg spurte om Erling Jevnes gullsjanser til natta. Sjåvi-9s form for tida gjør at mye av analysearbeidet nå faller på meg, jeg skulle aldri ha latt den trofaste PC-en delta i «Software for Jagland»-kampanjen. Den har ikke vært seg selv siden.
  • Sjokkmeldingen om at Trondheim ønsker å arrangere OL i år 2010 sammen med Åre og Vstersund, slo ned som en bombe i går. Frykten for et nytt «Posten»-jippo eksploderte umiddelbart i de tusen hjem og bredte seg som ild over landet. Barn brast i gråt, mødre ropte i fistel på Verdikommisjonen og voksne menn hektet hagla ned fra veggen, alle forent i skrekk over en mulig repriseframføring av det sønderrivende tablået «Postombæring i Noreg, før og no» fra fjorårets VM-åpning. Kjære snille Samaranch, hvis du forhindrer dette, lover jeg å glemme det der du vet med Franco. Nå har du sjansen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!