Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God bedring, Soler!

RBK-spillerne opprørt over vrakliste.

EINDHOVEN (Dagbladet.no): 10 navngitte spillere må vekk fra RBK-stallen det neste året. Slik lyder utspillet til TV 3-ekspert Erik Solér i dagens VG.

Den tidligere agentens blir møtt med hoderisting og fliring fra Rosenborg-gjengen på vei hjem til Trondheim i formiddag.

- God bedring! sier Roar Strand til Dagbladet.no.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, det blir for dumt av Solér.

Han står på lista over navnene den tidligere agenten ikke holder mål framover.

Fredrik Winsnes slapp, uten at han synes Start-eieren er noe klokere av den grunn.

- Det går ikke an å ta Soler alvorlig. Han er betalt for å mene noe på TV, han skal bare underholde, sier Winsnes på vei inn i spillerbussen.

Midtbanespilleren mener fotballeksperten går utover sitt kunnskapsområde når han slakter hele 10 spillere hos seriemestrene.

- Det spiller ingen rolle om jeg er på lista eller ikke, jeg tror ikke Solér har kjennskap til hva som skjer i RBK.

Rosenborg-direktør Rune Brateth bare smiler over Solers kraftsalve, og utelukker ikke at det blir mange utskiftninger i stallen.

For det er jo bare naturlig.

- Hvis du ser på lagbildene i årene bakover, er det ofte 5-10 borte det neste året. Det kan godt hende det er 10 mann som ikke er her i 2006, sier Bratseth til Dagbladet.no.

NB! Roar Strand sier han blir klar til Royal League-kampen mot Djurgården hjemme på Lerkendal 11. november.

<B>SNART FERDIG?:</B> Roar Strand utlignet til 1-1 mot Arsenal i Champions League i høst, men Erik Soler mener likevel at han i likhet med resten av «gamlegutta» må skiftes ut.
EKSPERTKOMMENTATOR:</B> Erik Soler mener mangt om fotball som ekspertkommentator hos TV3. Så mye at RBK-spilleren ikke tar ham seriøst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media