God cuptrekning for Riise

Trakk det svakeste laget i kvartfinalen.

(Dagbladet.no:) I helga vant Liverpool 1-0 mot Manchester United i 5. runde-kampen i FA-cupen.

Nå er oppsettet for kvartfinalene klart, og John Arne Riise & Co. slapp billig unna. Det er bare Premier League-lag igjen i turneringen, og Liverpool trakk det dårligst plasserte laget - Birmingham.

- Det kan hende Birmingham vil være mer opptatt av ligaplasseringen (tredje sist, red.anm.), og føler at det er viktigere å beholde plassen enn å gå videre i cupen, sier LFC-manager Rafael Benitez til BBC.

Men: Rødtrøyene har slitt mot Birmingham siden Benitez tok over. På fire kamper har ikke Liverpool klart å slå Birmingham en eneste gang.

Liverpool har fortsatt mye å spille for i serien, og er i tillegg med i Champions League. I morgen kveld spiller de 8. delsfinale mot Benfica.

- Jeg føler vi har en god nok stall til å være med i tre konkurranser, men jeg skulle gjerne trukket Birmingham hjemme i stedet, sier Benitez.

• Debatt: Hvilke fire lag tror du går videre til semifinalene?

GODE SEMI-MULIGHETER: John Arne Riise og Liverpool møter Birmingham, som ligger tredje sist i Premier League. Foto: REUTERS
GODE SEMI-MULIGHETER: John Arne Riise og Liverpool møter Birmingham, som ligger tredje sist i Premier League. Foto: REUTERS Vis mer