God Flo scoret to

- Sjøltilliten er veldig bra. Nå har jeg begynt å ta straffer også, sier Tore André Flo til Dagbladet. Flo scoret to da Rangers slo Maribor 3- 0 i Champions League-kvalifiseringen i går.

Tore André puttet ballen mellom beina på en Maribor-spiller og i det lengste hjørnet etter 39 minutter. Så hadde han en målgivende pasning til lagkamerat Christian Nerlinger ti minutter etter pause, før han ble felt innenfor 16-meteren kvarteret før slutt. Straffa tok Tore André sjøl. Og scoret.

- Jeg har pleid å bomme tidligere på straffer. Det skjedde en del i Brann - derfor er det lenge siden jeg har tatt straffer. Men nå er sjøltilliten god, og det gikk bra under kampen, så jeg ville ta den sjøl, forteller Flo.

Dermed vant Rangers 0- 3 over slovenske Maribor på bortebane.

- Maribor var ikke noe «skvip» - de var aggressive i starten. Men etter den første scoringen min hadde vi full kontroll. Hjemmekampen bør bli plankekjøring. Vi skal videre nå. Jeg har utrolig lyst til å spille Champions League, sier Rangers-spissen.

I neste kvalikrunde venter Fenerbache. Det kan bli hakket verre enn Maribor.

- Å spille i Tyrkia blir tøft, men det skal være mulig å vinne. Vi vant jo solid i dag, og jeg mener vi har kommet skikkelig i gang med årets sesong, sier Flo.

Men Tore André har stort sett bare spilt 45 minutter av de oppkjøringskampene Rangers har spilt i sommer. Et nesebrudd i kampen mot FC København har sørget for det. Men nå er nesa kampklar igjen.

Til helga starter ligaen i Skottland, og Tore André har stort håp om å revansjere fjoråret, da Celtics knuste all motstand i ligaen.

- Celtic virker veldig sterke i år også, men vi skal slå tilbake. Derfor er det viktig for oss å komme så godt i gang som vi gjorde i kvaliken i dag, sier Flo.

Han har fått ny angrepsmakker i argentinske Claudio Caniggia. Kanskje han er mannen som kan hjelpe Rangers til å knuse erkerivalen fra samme by.

- Caniggia er en veldig spennende spiller. Han er rask i steget og blir veldig artig å spille sammen med. En sånn forsterkning trenger vi, mener Tore André Flo.