God Flo scoret to

- Sjøltilliten er veldig bra. Nå har jeg begynt å ta straffer også, sier Tore André Flo til Dagbladet. Flo scoret to da Rangers slo Maribor 3- 0 i Champions League-kvalifiseringen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tore André puttet ballen mellom beina på en Maribor-spiller og i det lengste hjørnet etter 39 minutter. Så hadde han en målgivende pasning til lagkamerat Christian Nerlinger ti minutter etter pause, før han ble felt innenfor 16-meteren kvarteret før slutt. Straffa tok Tore André sjøl. Og scoret.

- Jeg har pleid å bomme tidligere på straffer. Det skjedde en del i Brann - derfor er det lenge siden jeg har tatt straffer. Men nå er sjøltilliten god, og det gikk bra under kampen, så jeg ville ta den sjøl, forteller Flo.

Dermed vant Rangers 0- 3 over slovenske Maribor på bortebane.

- Maribor var ikke noe «skvip» - de var aggressive i starten. Men etter den første scoringen min hadde vi full kontroll. Hjemmekampen bør bli plankekjøring. Vi skal videre nå. Jeg har utrolig lyst til å spille Champions League, sier Rangers-spissen.

I neste kvalikrunde venter Fenerbache. Det kan bli hakket verre enn Maribor.

- Å spille i Tyrkia blir tøft, men det skal være mulig å vinne. Vi vant jo solid i dag, og jeg mener vi har kommet skikkelig i gang med årets sesong, sier Flo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer