Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God for 73 meter

På Bislett i kveld angriper Trine Hattestad sin egen verdensrekord på 68,22 meter. Sjøl tror hun det er mulig å kaste fem meter lenger.

_Ja, ja, ja. Om jeg gjør det bra så. Da får vi se hva det blir til, svarer Trine på Dagbladets spørsmål om hun har fem meter ekstra i kroppen. Faktum er at Trine Hattestad slett ikke har kastet teknisk perfekt denne sesongen. Det til tross for at hun har de fire beste resultatene (68.22, 66.90, 66.54 og 66.44) på den internasjonale årsbestelista oppdatert 21. juli. _Det er mange ting jeg kan gjøre bedre. For eksempel i tilløpet, sier Trine. Superløperne sviktet I går var Trine Hattestad den største stjernen i Arne Haukviks tradisjonelle jordbærparty. Superløperne Christine Arron, Gail Devers, Cathy Freeman og Ato Boldon uteble i surværet. Trine Hattestad er nå i en posisjon der hun må lete etter utfordringene. Som idrettsutøver mangler hun bare OL-gullet. Snart frister det derfor mer å bli mamma for tredje gang enn å kaste spyd.

- Men det må ikke skje i år, sier hun.

- Vinner du OL da er du virkelig en stor idrettsutøver?

Ja. Men jeg har jo fått til endel allerede da.

Spesiell følelse

I kveld vil hun få til mer. Da Trine vant VM-gull i Athen i 1997 hadde hun elleve seire på rad før VM-finalen. Nå føler hun seg på akkurat samme måten.

- Jeg har en helt spesiell følelse. Vanligvis har jeg det bare slik før store mesterskap. Har ikke kjent det slik før i år, sier Trine Hattestad.

- Og Bislett er det nestviktigste stevnet i år. Bare Sydney er viktigere.

TENT: Trine Hattestad satser på verdensrekord på Bislett i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media