God for én milliard

Michael Schumacher får rundt 350 millioner i året fra Ferrari, og er for andre året på rad verdens best betalte idrettsutøver. Men det er før inntektene fra reklame og fanartikler, som gjør at han er god for over en milliard kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men Schumacher har også flere titalls godt betalte ansatte.

Det private jet-flyet Challenger 601P til 110 millioner er også kostbart i drift, sammen med et mobilt fitness-studio til rundt 40 millioner kroner.

Michael Schumacher investerer sine penger i eiendommer verden rundt. I Sveits har familien en svær villa og i norske Trysil en hytte i luksussklassen.

Bernie er sjefen

Det er supershowet Formel 1 som gjør den 30-årige tyskeren til idrettens best betalte utøver.

Det hele regisseres av impresario Bernie Ecclestone. Ingen i noen av de andre store idrettsgrenene eier sin idrett på samme måten som Formel 1's butikksjef.

  • I fjor var den lille briten for første gang kommet med på Forbes' fornemme oversikt over verdens rikeste, med en formue på en milliard dollar.

Fortsatt best

De siste fire årene har Michael Schumacher forgjeves jaktet på en ny verdensmestertittel. Men han regnes fortsatt som den suverent beste føreren i Formel 1.

I likhet med mange andre velstående stjerner fra idrett og underholdning hevder den 30-årige faren til Gina Maria (3) at han savner å kunne leve som «et vanlig menneske».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer