God gammel dansk

ST. DENIS (Dagbladet): Nigeria- Danmark 1-4. - Det handler ikke om taktikk, det er bare sånn som skjer, sier Danmarks landslagstrener Bo Johansson. - I denne kampen spilte gutta mine fantastisk fotball. Ja, vi spilte brasilianski denne kampen - det var Danmark på sitt beste. En god gammel dansk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nigeria kom med show og finter fra en annen verden - Danmark brukte hodet. Og så har de i tillegg til mye annet en familie som heter Laudrup. Der storebror er smart og lillebror er helt vidunderlig. Det skal snart Tore André Flo få oppleve i Chelsea.

- Vi fikk en drømmeåpning, sier Brian Laudrup.

- Vi scoret vel på de to første sjansene våre. Og etter det kunne det jo ikke gå galt. Da Nigeria hadde løpt fra seg, scoret vi bare et par til.

Det var en dalende gjennombruddspasning som åpnet den første døra til nattas elleville fest her i Paris. Og - den ble foredlet med litt mer følelse enn vi er vant til fra Drillos. Michael Laudrup hentet fram et utsøkt nedtak, løftet blikket og dyttet ballen skrått bakover til Peter Møller som kom i rennafart.

Med alt han hadde i høyrefoten mælte han Danmark til 1-0.

Og det var Møllers skuddstyrke som åpnet veien for den andre også. Resten handlet om en dårlig keeper og en fotrapp lillebror fra Laudrup-slekta. For da Peter Rufai glapp med pølseklypene - og tenk hvordan han må ha følt det i forhold til navnebroren som sto på den andre sida og var god - var Brian der med en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer