Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God jul, storebror

Trondheims Lars Erik Spets lot ikke sjansen gå fra seg da storebror Knut Henrik ble utvist. - Nå gleder jeg meg til julemiddagen!

Da lagene møttes i oktober var det Knut Henrik (22) og Storhamar som kunne juble. I går fikk TIK og Lars Erik (19) sin revansje.

Det kommer nok godt med i familieselskapene som venter seinere i måneden.

-  Men jeg skal ikke mobbe så mye. Det slår sikkert tilbake på meg en gang, sier TIK-helten.

Målløst

Med null mål etter 60 ordinære minutter måtte det sudden death til i Leangen. Allerede etter to minutter av forlengelsen måtte Knut Henrik Spets i utvisningsboksen for Storhamar etter høy kølle. Og mot tre motstandere var serielederne fra Trondheim nådeløse.

Det gikk et halvt minutt etter utvisningen:

-  Duane Harmer slo en pasning til Nick Smith. Han skjøt i tverrliggeren, og jeg stupte fram på returen. Utrolig deilig, sier Lars Erik.

Underholdende

Lillebror Spets kan ikke komme på at han tidligere har spilt en kamp hvor lystavla har vist 0- 0 etter 60 minutters spill. Han tror likevel de frammøtte i Leangen ishall var fornøyde.

-  Det må ha vært underholdende. Jevnt og tett, med to svært gode keepere.

TIK vil om kort tid ta julepause på soleklar tabelltopp. Gårsdagens matchvinner hadde ikke forventet at laget skulle ha en sekspoengs ledelse på dette tidspunktet av sesongen.

-  Nei, det hadde vel ingen. Men det er mange kamper igjen, sier Lars Erik Spets.

MATCHVINNER: TIKs Lars Erik Spets lagde seiersmålet mot Storhamar i sudden death og topper tabellen. Her jubler han etter scoring mot Vålerenga for snaue 14 dager siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media