Mjøndalen ranet mot Vålerenga

God keeper og dårlig dommer reddet Vålerenga

Mye kan diskuteres etter Vålerengas forsvarsbragd med ti mann i Mjøndalen. Men Dag-Eilev Fagermo må ikke finne på å klage på dommeren.

VÅLERENGAS STORE HELT: Kjetil Haug kom inn da Krisoffer Klaesson ble utvist etter 35 minutter og debuterte med å holde nullen under beleiring i Mjøndalen. Det var en bragd. Like god var ikke mannen helt til venstre i bildet. Dommer Marius Hansen hadde en dårlig dag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
VÅLERENGAS STORE HELT: Kjetil Haug kom inn da Krisoffer Klaesson ble utvist etter 35 minutter og debuterte med å holde nullen under beleiring i Mjøndalen. Det var en bragd. Like god var ikke mannen helt til venstre i bildet. Dommer Marius Hansen hadde en dårlig dag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
MJØNDALEN-VÅLERENGA 0–1 (0–1)

MJØNDALEN (Dagbladet): Dag-Eilev Fagermo har ment mye om dommerne i Vålerengas kamper så langt i sesongen. I Mjøndalen løp han rett til egen reservekeeper – Kjetil Haug – og ga Vålerengas redningsmann en bjørneklem etter kampen.

Det gjorde han helt rett i.

Kjetil Haug, som fikk 55 minutter for utviste Kristoffer Klaesson reddet Vålerenga i debuten.

Sammen med dommer Marius Hansen.

NOEN GANGER AVGJØR dommere fotballkamper. Marius Hansen hadde en sånn kveld på Consto Arena. Etter Vålerengas utvisning gjorde han det meste feil.

Det kostet Mjøndalen poeng.

27–3 I AVSLUTNINGER til Mjøndalen forteller alt om hvordan det var fra spilte 35 minutter. Vålerenga lå bak, forsvarte seg heltemodig og tok imot alt som ble kastet deres vei.

Mjøndalen malte på, skapte store sjanser, men det som gikk i mål ble av forskjellige årsaker annullert.

Jeg kjøper ikke den første annulleringen, mener den andre var i softeste laget, og den tredje forstår jeg ingenting av.

PÅ VEIEN TIL serierunde sju hadde to røde kort kostet Vålerenga overtak og momentum i to hjemmekamper. Dag-Eilev Fagermo har snakket mer enn en gang om hvordan det har kostet laget fire poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer