Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God nok for Norge - men må sitte på benken for Rosenborg

Jan Gunnar Solli mener det er like hardt å spille seg inn på Rosenborg som på Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): Nils Johan Semb mente tida var inne for å se Jan Gunnar Solli på toppnivået, og tok ham derfor med i Skottland-troppen som en av fem RBK-spillere. I kveld varmer Solli benken mot Deportivo.

- Det er like hardt å spille seg inn her som på landslaget. Det er så mange kvalitetsspillere her. Ørjan hadde spilt for Norge om han ville, Roar er i troppen sammen med Frode og Fredrik har vært der, sier Solli.

- Ble du overrasket over uttaket?

- Ja, det må jeg si.

Noe overrasket ble nok Åge Hareide også, som må unnvære fem mann nettopp de få dagene RBK kan forberede seg til bortekampen mot Deportivo. Landslaget møtes kommende søndag, spiller privatkampen mot Skottland onsdag og først torsdag i neste uke er spillerne tilbake i klubbene. Påfølgende lørdag spiller RBK mot Viking, søndagen drar de til Spania og tirsdag er det kamp.

- Dette er et problem for oss. Det mest negative er at vi har fem mann vekk den uka. Vi får ikke forberedt oss stille og rolig, sier han.

- I treningskamper er det mange RBK-spillere med. I kvalik-kamper ikke så mange. Fanken om jeg vet hvorfor, sier Hareide, som skal snakke med Semb etter kampen mot Aalesund lørdag.

<!--BTEK0--> PÅ LANDSLAGET: Jan Gunnar Solli<!--/BTEK0-->