Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God nok til alt

Rune Hauge anbefaler gjerne Per Høgmo til Alex Ferguson.

Agent Rune Hauge har hatt minst én finger med i spillet ved de fleste store norske spilleroverganger til utlandet de siste 15 åra.

I følge Nordlys jobber han nå for framtida til Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo, som skal være et attraktivt navn i fotball-Europa.

Høgmo annonserte nylig sin avgang som Tromsø-trener etter sesongslutt. Får Rune Hauge rett i sine spådommer kan Høgmo fort være på vei ut av landet.

- Han har de kvalitetene som skal til for å lykkes, også i en storklubb. Jeg har ingen problemer med å anbefale Per til selv den beste, heller ikke Alex Ferguson, sier Hauge til Nordlys.

Pendlingen fra Moss til Tromsø, og ønsket om mer tid til familien var viktige årsaker til at Høgmo valgte å nøye seg med ett år i Tromsø. Belastningen blir neppe mindre hvis Høgmo skulle havne utenlands.

- Det som gjelder er at det kommer et tilbud som er så attraktivt at hele familien kan flytte til utlandet sammen, sier Hauge.

For øyeblikket foreligger det ingen konkrete tilbud, men Hauge skal være i dialog med flere klubber.

Per Høgmo presiserer at fokus er rettet inn mot sesongavslutningen med Tromsø, men avviser slett ikke tanken på en trenerjobb i Europa.

- Hvis det skulle dukke opp noe interessant vil jeg vurdere det. Vi trenger internasjonale impulser i norsk fotball, uttaler Høgmo til Nordlys.

PER HØGMO:</B> Her avbildet før første serierunde i Tippeligaen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media