Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- God sjanse for Rosenborg

TV3-ekspert og agent Erik Soler har så stor tro på RBK at han gjerne setter penger på trønderne - til høy odds. Følg Deportivo-kampen direkte kl. 21.30!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg klarte bare 0-0 på Lerkendal for to uker siden, men vet utmerket at ett fattig mål på bortebane mot Deportivo La Coruna kan være nok til å sikre trøndernes niende strake Champions League-eventyr.

Erik Soler er blant dem som tror Rosenborg overrasker. Bookmakerne rundt om i Europa har avskrevet Åge Hareides mannskap - og gir fra 7 til 8,5 ganger pengene tilbake ved borteseier.

- Rosenborg har en god sjanse, selv om dette er det tøffeste oppgjøret de noensinne har fått i kvalifiseringen. Det er et god tips å bruke en tusenlapp på RBK-seier, sier Solér til Dagbladet.no.

Han mener RBK ikke har vært så gode som nå på flere år, samtidig som spanjolene fortsatt er langt unna kampform.

RBK i toppslag

- Coruna har ikke spilt én eneste ligakamp, og Rosenborg er i absolutt toppslag. Det to tingene alene gjør at Rosenborg kan gå videre, sier Solér.

Han trekker ikke bare fram trener Hareide som grunnen til RBKs oppsving.

- Det er summen av flere ting. Erik Hoftun er bedre enn på lenge, Ørjan Berg holder seg på topp, Roar Strand er tilbake, Christer Basma er veldig god nå. Og den hjemvendte backen Ståle Stensaas oppfører seg som Roberto Carlos. Veldig mange er gode nå, sier agenten.

Kan nå langt

Hvis Rosenborg skulle tape, tror ikke Solér Uefa-cupen blir noen kjapp nedtur for de hvitsvarte.

- De kan definitivt nå langt i Uefacupen, sier han.

Solér håper på RBK også av sentimentale grunner, akkurat som Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakken. Han setter i dag tippetegnet U til 3.30 hos Norsk Tipping på oppgjøret.

Nettodds på Deportivo-RBK

Norsk Tipping: H 1,35 - U 3,30 - 4,85
William Hill: 1,36 - 3,75 - 8,00
Coral: 1,33 - 4,00 - 8,00
Unibet: 1,40 - 4,00 - 8,25
Expekt: 1,45 - 3,55 - 7,25
Betinternet: 1,30 - 4,40 - 8,50
Ladbrokes: 1,36 - 3,75 - 8,00
Paddy Power: 1,36 - 4,00 - 7,00

- Vanskelig for RBK etter 0-0 på Lerkendal. Presset i kveld ligger uansett på Deportivo, og RBK vil vise seg fram som et annet lag på bortebane i Europa under Hareide enn under Eggen. Sannsynligvis jevnere enn oddsen indikerer, og selv om tipset muligens er med hjertet, har vi innerst inne tro på en ny CL-høst på Lerkendal, skriver Sagbakken på sine spill- og vinnsider i Dagbladet.no.

EKSPERT:</B> Erik Solér tror RBK haler i land Champions League-spill.
MÅLLØST:</B> Azar Karadas fortvilte etter at han brant en stor sjanse på Lerkendal. I kveld kan han få nye sjanser.