- God sjanse på tre trofeer

Gilberto Silva vil tangere Uniteds 1999-sesong.Direkte: Arsenal - Celta Vigo kl. 20.45!

Oddsekspertens tips: - Vinner ikke Arsenal denne, vil de aldri lykkes i Europa

Alt går lekende lett for Arsenal for tida. Ubeseiret i ligaen, i semifinalen i FA-cupen og med en gylden sjansen til kvartfinale i Champions League før hjemmekampen i kveld.

Med 3-2 fra Spania trenger ligalederne bare å holde nullen mot Celta på Highbury.

- Vi vil gjøre det bra i alle turneringer, men Champions League er drømmen for Arsenal, sier den brasilianske midtbanespilleren Gilverto Silva til PA.

Londonlaget tangerer gjerne rivalenes drømmesesong fra 1999, da Ole Gunnar Solskjær ble matchvinner i Champions League-finalen.

- Vi har en god sjanse til å vinne alle tre trofeene, men det blir vanskelig. Vi må holde oss konsentrert i hver eneste kamp, sier Silva.

Som gjerne sammenlikner fotballen Arsenal spiller med laget han ble verdensmester med i Japan for to år siden.

- Vi spiller enkel fotball og går i angrep som sjefen vår vil det. Om det er som å se på Brasil? Det likner veldig. Det er mange gode spillere her, og kvaliteten er fantastisk.

Manager Arsene Wenger lover fansen at Arsenal kjøre på offensivt fra start i kveld.

- Hvis vi plutselig sparker ballen på tribunen og haler ut tida, så er det ikke oss. Vi må være trofaste mot den type fotball vi elsker å spille, sier franskmannen.

Kveldens Champions League-matcher, åttendelsfinaler 2. kamp (20.45): Arsenal (England) - Celta (Spania) (3-2), Milan (Italia) - Sparta Praha (Tsjekkia) (0-0), Monaco (Frankrike) - Lokomotiv Moskva (Russland) (1-2), Real Madrid (Spania) - Bayern München (Tyskland) (1-1).

TRE SJANSER:</B> Denne Arsenal-gjengen nøyer seg ikke bare med å vinne FA-cupen, som i 2002 og 2003.