Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

God start for Roger Federer

Slo argentineren Diego Hartfield.

Førsteseedede Roger Federer tok en enkel seier over argentineren Diego Hartfield i første runde av Australian Open tirsdag.

Sveitseren spiller for sin 13. Grand Slam-tittel og er godt i gang etter 6-0, 6-3 og 6-0 i sin første kamp i Australian Open.

- Det kjennes bra ut, og jeg er glad for å være tilbake, sa Federer, som har slitt med et magevirus den siste tiden.

- Jeg var aldri i tvil om ikke å spille turneringen. Jeg hadde en uke på å forberede meg og kunne spilt en kamp i Kooyong forrige lørdag, fortsatt den regjerende mesteren.

Federer tok en ekstra dag på Melbourne stadion for å forberede seg og fikk betaling for strevet.

Ingen har klart å vippe sveitseren fra tittelen som verdens beste spiller siden februar 2004, og han har vunnet tre av fire Grand Slam-turneringer de siste tre år.

(NTB)

GODT I GANG: Regjerende mester Roger Federer fra Sveits fikk en god start på årets Australian Open. Foto: DENNIS M. SABANGAN/EPA/SCANPIX
GODT I GANG: Regjerende mester Roger Federer fra Sveits fikk en god start på årets Australian Open. Foto: DENNIS M. SABANGAN/EPA/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media