Gode naboer

Suzann Pettersen skal kjøpe leilighet i USA. Og det er store sjanser for at hun får verdens beste golfspiller som nabo.

Suzann savner sitt eget sted etter å ha spilt turneringer på LPGA-touren. Derfor skal hun investere i en 4- 5-romsleilighet, for å kunne ha plass til støtteapparatet sitt.

- Velger Suzann å kjøpe leilighet på Lake Nona i Orlando, blir hun nabo med Annika Sörenstam, sier manager Jan Ove Nystuen til Dagbladet.

Trygt og godt

Aller mest har det norske golfesset lyst til å bo ved havet, men det er mange ting som skal stemme før hun bestemmer seg for endelig bosted.

- Det er viktig å kjøpe noe i et trygt og godt område, sier Nystuen. - Samtidig skal hun bo rett ved fasiliteter som golfbane og innendørshall.

Prisen 22-åringen må ut med ligger rundt 200000- 300000 dollar - 1,5- 2,2 millioner kroner. Så langt i år har Suzann tjent rundt 2,3 millioner på USA-touren, og ca. 670000 kroner på Europa-touren. Og det er stadig mange innbringende turneringer igjen på LPGA-touren.

Til USA søndag

- Suzann reiser til USA søndag, og spiller Safeway Classic i Oregon fra 26. september. Førstepremiesummen er på 1,3 millioner kroner, sier Nystuen.

30 beste avslutter

13. november starter Mobile LPGA Tournament of Champions i Alabama, med 900000 til vinneren. Skal Suzann være med her må hun vinne en av de tidligere LPGA- turneringene.

- Og det kan fort skje, sier Nystuen.20.- 23. november avsluttes årets LPGA-tour med ADT Championship, med 1,6 millioner til vinneren. De 30 beste på pengelista får være med. Suzann er akkurat nå nr. 31.

- Det blir helt sikkert ikke noe problem for Suzann, sier Jan Ove Nystuen til Dagbladet.

<!--BTEK0-->NORDISKE GOLFESS: Suzann Pettersen og Annika Sörenstam storspilte sammen i Solheim Cup forrige helg. Når Suzann skal kjøpe seg leilighet i Florida, blir det kanskje i samme strøket som verdenseneren. <!--FOTO-->