- Gode nok til å vinne Champions League

Henke tror på gull.

OLD TRAFFORD (Dagbladet.no): Henrik Larsson bidro sterkt til Barcelonas Champions League-triumf i fjor.

I går kveld scoret han kampens eneste mål da Manchester United slo Lille 1-0 og sikret kvartfinalebilletten i turneringen.

- Kan United vinne Champions League i år?

- Ja, alt er mulig. Troppen er veldig bra. Nå får vi se hvem som trekkes som motstander, men det er veldig mye kvalitet i dette laget, sier Henke til Dagbladet.no.

Leiesoldaten fra Helsingborg spilte sin siste United-kamp på Old Trafford i går kveld. Det ble litt av en avskjed.

• Les også: - Vemodig å forlate United nå

Minnene kommer seinere

Henke vet hva som skal til for å vinne Champions League. Og han mener United har disse kvalitetene.

LYKKELIG SLUTT: Henrik Larsson avsluttet United-karrieren med scoring mot Lille i går kveld. Nå tror han laget kan vinne årets Champions League. Foto: AP
LYKKELIG SLUTT: Henrik Larsson avsluttet United-karrieren med scoring mot Lille i går kveld. Nå tror han laget kan vinne årets Champions League. Foto: AP Vis mer

- Det er mye bevegelse i laget, stor spilleforståelse og gutter med fantastisk ballkontroll. Det har vært en fornøyelse å spille her, sier han.

Henrik Larsson forteller at han har hatt en strålende tid i klubben, men gjentar igjen at det ikke er snakk om noen forlengelse.

Sir Alex Ferguson sier han ville gjort hva som helst for å beholde ham, og Cristiano Ronaldo sa i går at han kommer til å savne Henke.

For selv om svensken bare har scoret tre mål på de ti ukene, har han absolutt gjort seg bemerket - og han vil bli husket.

- Hva vil du selv huske best fra oppholdet i Manchester?

- Det er vanskelig å si. Jeg må få det litt mer på avstand først, sier han.

Vant uten å briljere

I går kveld vant United uten å briljere - og det er jo sånne ting som kjennetegner lag som vinner trofeer. Lørdag vant de borte mot Liverpool, etter at John O\'Shea scoret på overtid.

- Gode nok til å vinne Champions League

Med flyt som dette er det ikke rart United-fansen begynner å drømme om kopi av 1999-sesongen. Da vant de Premier League, FA-cupen og Champions League.

Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet.no før kampen i går at det er fullt mulig å kopiere dette.

- Men vi kan ikke tenke så langt fram. Da mister vi fokus på det som er det viktigste, nemlig neste kamp - og da kan det gå galt, sa kristiansunderen som kanskje er tilbake helt i slutten av måneden.