Gode nyheter for Haaland

Gabriel Jesus' overgang fra Manchester City til Arsenal kan være godt nytt for Erling Braut Haaland.

BYTTER KLUBB: Gabriel Jesus forlater Manchester City. Foto: Shutterstock
BYTTER KLUBB: Gabriel Jesus forlater Manchester City. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Mandag bekreftet Manchester City at de selger Gabriel Jesus til Arsenal. Overgangssummen skal ligge på 45 millioner pund, som tilsvarer 542 millioner kroner.

Brasilianeren kan vise til 141 målpoeng på 236 kamper i City-trøya og elleve trofeer på sine fem år i klubben, men nå skal han forsøke å skyte Arsenal tilbake til Champions League.

For Erling Braut Haaland betyr overgangen noe helt annet. Salget av Jesus gjør at den norske superspissens foretrukne draktnummer er ledig.

For det norske landslaget spiller Haaland med draktnummer ni, og det samme gjorde han i sine to siste sesonger i Borussia Dortmund. Men da jærbuen ble presentert som City-spiller fikk han ikke utdelt noe draktnummer.

PRESENTERT: Erling Braut Haaland. Foto: Manchester City
PRESENTERT: Erling Braut Haaland. Foto: Manchester City Vis mer

Jesus har lenge vært linket bort fra Manchester-klubben og en rekke medier har meldt at Haaland vil få draktnummeret så fort brasilianeren var solgt.

Nå ligger alt til rette for at Haaland overtar Jesus sitt draktnummer.

Uansett hvilket draktnummer Haaland ender opp med er det knyttet enorme forventninger til Haaland før hans første sesong i engelsk fotball.

I Dortmund leverte han 86 mål på 89 kamper, og var også den yngste til å nå 50 mål i Bundesliga.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer