Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gode nyheter for PL-fans: Nå fryses billettprisene

Bortebillett skal ikke koste mer enn 365 kroner.

MAKSPRIS: Klubbene i den engelske eliteserien har blitt enige om at en bortebillett ikke skal koste mer enn 30 pund de neste tre sesongene.
 Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MAKSPRIS: Klubbene i den engelske eliteserien har blitt enige om at en bortebillett ikke skal koste mer enn 30 pund de neste tre sesongene. Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Klubbene i den engelske eliteserien har blitt enige om at en bortebillett ikke skal koste mer enn 30 pund de neste tre sesongene.

Supporterorganisasjoner har lenge klaget over at prisene har steget, til tross for at klubbene i Premier League nyter et saftig overskudd, spesielt takket være den nye TV-avtalen.

Nå har imidlertid klubbene blitt enige om et pristak på 30 pund, rundt 365 kroner, per billett.

- Etter å ha vurdert en rekke alternativer, har Premier League-klubbene blitt enige om at bortefans ikke skal betale mer enn 30 pund for billetten de neste tre sesongene, heter det i en uttalelse.

Premier League skriver også at klubbene anerkjenner bortefansens unike status og hvordan de er avgjørende for å skape en atmosfære som gjør at engelsk fotball skiller seg fra ligaer i andre land.

- Bortefansen har også reisekostnader og får ikke rabatt, så derfor er det helt riktig å hjelpe dem.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram