Gode råd til Drillo, hilsen Fotball-Norge

Rendyrk Drillos-stilen og la Henning Berg spille på sin vante plass i midtforsvaret mot Skottland. Nok av tips til Egil Olsen fra Fotball-Norge, i god tid før kampen mot Skottland:

Arne Erlandsen

trener Lillestrøm

- Norge må fortsette å spille som før og rendyrke Drillos-stilen enda mer. Jeg ønsker dessuten et par forandringer på laget: Ståle Solbakken må inn på Øyvind Leonhardsens plass og Vidar Riseth må erstatte Ole Gunnar Solskjær. Jeg ville også vurdert å flytte Henning Berg inn på Dan Eggens plass og sette Gunnar Halle inn som høyreback.

Daniel Berg Hestad

spiller Molde

- Nøkkelen til å nå cupspillet ligger i å slå Skottland. Norge kan heve seg mye fra kampen mot Marokko. Jeg tror ikke på de helt store endringene i lagoppstillinga, men muligens kunne det vært en fordel å flytte Henning Berg inn på Dan Eggens plass, og la Gunnar Halle overta på høyre backplass.

Harald Brattbakk

spiller Celtic

- 2- 2 var bedre enn 0- 0, og husk at Norge fortsatt kan avgjøre dette sjøl. Jeg tror gutta har følt forventningspresset, og at det preget dem mot Marokko. De må fortsette å spille Drillos-stilen og være seg sjøl. Endringer på laget blir det sikkert, men det spiller mindre rolle hvem som spiller. Alle kan gå inn i de rollene de skal fylle.

Trond Sollied

trener Rosenborg

- Det var sterkt av Norge å ta poeng på en dårlig dag. Men landslaget må være mye mer likt seg sjøl, og spille den stilen de er kjent for. Sett fra TV-stolen skulle> jeg nok foretatt noen forandringer til kampen mot Skottland. Men Drillo vet best og tar ut det laget som vil fungere best akkurat da.

Lars Bohinen

spiller Derby

- Forsvarsspillet er for dårlig. I de siste kampene har vi riktignok scoret mye, men vi slipper inn altfor mange mål. Vi må tette igjen bakover, få bedre organisering og samhandling samtidig som enkeltspillerne hever seg. Jeg har mine tanker om utskiftninger, men disse vil jeg helst holde for meg sjøl.

Gøran Sørloth

eks. fotballspiller

- Det er neppe lurt å tenke for mye Flo-pasning mot Skottland, for de er minst like gode i lufta som oss. Det blir viktig å få med midtbanen i spillet slik at de kan føle seg trygge. Riseth må starte på venstrekanten i stedet for Solskjær, som ikke fant seg til rette sist. Og Roar Strand må inn for Leo, som fortsatt bærer preg av skaden.