Gode skadenyheter for Ndure

- Nå skal vi bare få ham i form igjen.

Tirsdagens MR-undersøkelse var godt nytt for sprinteren Jaysuma Saidy Ndure. Undersøkelsen viste ingen strukturelle skader i låret.

Det opplyste OL-lege Lars Engebretsen til NTB tirsdag kveld.

- MR-undersøkelsen viste ingen strukturell skade i muskelen. Han skal trene og få lokal behandling fram til neste onsdag, det vil si ti dager etter skadedatoen, sa Engebretsen.

Ndure skal etter planen dra til den norske precampen i Kina til helgen, men det avgjøres først i løpet av kvelden.

- Nå skal vi først og fremst få ham i slag igjen. Jeg har ennå ikke snakket med Lars Engebretsen eller trener Olav Magne Tveitå, sa friidrettssjef Ketil Tømmernes. Tømmernes er allerede på plass i Kina.

- Jeg har sagt til ham at det spiller ingen rolle hvor man er, bare det er kvalifisert helsepersonell til stede, sa Engebretsen.

Halve det norske støtteapparat er på plass i Beijing slik at det ikke blir noen problemer med å dra som planlagt til Kina.

Lars Engebretsen skal også være en del av det norske helseteamet under OL.

GODT NYTT: Jaysuma Saidy Ndure fikk diagnosen på lårskaden han pådro seg i London på Toppidrettssenteret i ettermiddag, og den var mer lovende enn ventet. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
GODT NYTT: Jaysuma Saidy Ndure fikk diagnosen på lårskaden han pådro seg i London på Toppidrettssenteret i ettermiddag, og den var mer lovende enn ventet. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Gode skadenyheter for Ndure