Gode venner

Mia Hundvin lot ikke medieoppstyret rundt bruddet med Camilla Andersen prege seg på håndballbanen, under gårsdagens seriekamp mellom Slagelse og Randers. Med åtte mål ble hun Slagelses suverene toppscorer, og fansens yndling.

SLAGELSE (Dagbladet): Også Camilla Andersen spilte en god kamp i går, og scoret seks mål da Slagelse slo Randers 34- 23.

- Jeg synes vi spilte en virkelig god kamp. Og jeg er godt tilfreds med min egen innsats. Det som har skjedd privat, betyr ikke noe for håndballen. Jeg kan godt skille mellom de to tingene, sa Camilla Andersen til Dagbladet på vei hjem etter gårsdagens kamp.

Ingen kommentar

Mia Hundvin ville heller ikke i går kommentere bruddet overfor pressen. Hun og Camilla kom kjørende i samme bil til kampen. Men mens Camilla parkerte og rolig gikk inn til arenaen, godt skjermet av lagvenninnene, hoppet Mia ut av bilen og løp rett inn i garderoben. Etter kampen forsvant Mia ut i garderoben og hjem, klappet ut og tiljublet av hjemmepublikummet. Camilla kjørte hjem sammen med en annen av lagvenninnene.

1.-side

I danske medier har bruddet mellom de to stjernespillerne fått stor oppmerksomhet. Både BT og Ekstrabladet brakte nyheten som førstesideoppslag.

Det er ingen tvil om at de to håndballprofilene fortsatt er gode venner. Både under oppvarmingen og selve kampen lo og småpratet de.

Både Mia Hundvin og Camilla Andersen har kontrakt med Slagelse ut sesongen, og må derfor belage seg på å jobbe tett sammen i hvert fall fram til sommeren. Hva som deretter skjer, er fortsatt uvisst.

- For min egen del forventer jeg en avklaring i løpet av de neste to månedene. Men foreløpig er ingenting sikkert, sa Camilla i går.

GODT HUMØR: Mia Hundvin (t.v.) og Camilla Andersen smilte og lo da de varmet opp før kampen mellom Slagelse og Randers.