Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Godset blir ingen kasteball

TORSNES (Dagbladet): Stabæk- Strømsgodset 0- 2. Våren smiler til Strømsgodset-kjempen Jostein Flo (34). For tre uker siden ble han pappa til en liten gutt som skal hete Kasper. I går gikk han i bresjen da medaljekandidat Stabæk ble kjempet i senk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kriger og slåss, har en bra førsteellever og kommer verken til å bli noen kasteball eller rykke ned, sier Jostein Flo til Dagbladet ei snau uke før seriestart.

I luftrommet var han konge. I tillegg vant han de fleste duellene på den ujevne banen, og scoret det siste målet.

- Etter kampen var jeg dyktig sliten. Jeg har bare spilt tre treningskamper, men er skadefri og klar for det som kommer, sier Norges viktigste klubbspiller.

Krigersk

SIF-trener Jens Martin Støten mener Jostein Flo er landets beste spiller innenfor de to 16-meterne, og karakteriserer ham som en lykke for en fotballtrener.

- Han er like krigersk i angrep som i forsvar, de to stedene hvor kampene blir avgjort, sier Jens Martin Støten.

Hans Erik Ødegaard ga SIF ledelsen på en markkryper i hjørnet etter 12 minutter. Jostein Flo la på til 0- 2 åtte minutter før slutt på frispark innenfor 16-meter.

- Sett under ett, synes jeg vi var best. SIF hadde flest sjanser, dessuten var vi farligere enn Stabæk på kontringene, sier Jostein Flo.

Tankevekker

For cupmester og bronsevinner Stabæk ble det en dårlig generalprøve foran søndagens seriestart mot Skeid.

- Når vi ikke får til spillet, må vi i hvert fall krige og vinne nærkampene. SIF spilte fysisk fotball, og fikk oss fort ut av rytmen. Selv om banen ikke akkurat favoriserte spillestilen vår, var kampen en skikkelig tankevekker, sier Stabæk-trener Anders Linderoth.

- Heldigvis er grasmatta på Nadderud i fin forfatning. Det favoriserer oss, som spiller ballen hurtig langs bakken. I går måtte vi bruke to touch i stedet for ett. Det gjorde at SIF-spillerne rakk å tette igjen, sier Stabæk-kaptein Petter Belsvik etter tapet.