Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Godset byr på Kovacs

Mens Viking byr på Peter Ijeh.

(Dagbladet.no): Opprykksfavoritten Strømsgodset skal ha lagt inn et bud på Vikings ungarske spiss Peter Kovacs, skriver Stavanger Aftenblad.

Vikingspissen Trygve Åse Lunde skal på det nærmeste være klar for Drammens-klubben, men det skal enda stå litt igjen før Kovacs blir Godset-spiller.

- Det er litt lengre fram for Kovacs. Strømsgodset har lenge vært interessert i ham, men det er langt fra interesse til en avtale. Først skal klubbene bli enige og deretter må spillerens betingelser være de rette. Dessuten forsinkes prosessen av at Godsets sportslige leder, Jostein Flo, er i fotball-VM for NRK. Derfor vil nok dette kunne drøye noe, understreker han overfor Stavanger Aftenblad.

Ijeh på vei

Søren Berg og Nicolai Stokholm er allerede klare til Vikings høstsesong, og nå er Viking også i dialog med FC Københavns spiss Peter Ijeh.Ijeh spilte under Tom Prahl i Malmö FF i 2002 og ble toppscorer i Allsvenskan. Han har siden spilt for IFK Göteborg og FC København, men sliter nå med spilletid i Ståle Solbakkens klubb.

- Ser bra ut

Sportslig leder i Viking, Egil Østenstad, vil ikke bekrefte navn, men sier at Viking forhandler med en angrepsspiller, og at stallen nå begynner å se bra ut.

- Går denne handelen i boks, begynner vi å bli meget komfortable med spillertroppen. Vi har allerede fått to gode forsterkninger i Søren Berg og Nicolai Stokholm, og håper vi kan få en offensiv spiller til, sier Østenstad, som ikke vil si noe om hvor nær Viking er en overgang.

<B>PETER INN?:</B> FC Københavns Peter Ijeh skal være på vei til Viking.
PETER UT?:</B>Peter Kovacs får tøff konkurranse i Viking-angrepet, og kan nå være på vei til Strømsgodset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling