Godset-duo lurte Moss

DRAMMEN (NTB): Jostein Flo og Rune Hagen er en effektiv kombinasjon. Med hver sin scoring senket de et tamt Moss-lag og sørget for en flott Strømsgodset-start etter VM-ferien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rune Hagen var frampå allerede etter fem minutter. Ousman Nyan tråklet seg fri på høyresiden og Hagen tok vare på det lave innlegget ved å lure Moss-keeper Rino Hansen.

Godset styrte kampen fra start til mål, men uten å overbevise offensivt. Den defensive biten fungerte imidlertid perfekt. Thomas Wæhler og Pål Skistad spilte glimrende i midtforsvaret og nøytraliserte gjestene ved de fleste anledninger.

Jostein-treff

Jostein Flo er alltid farlig når han er i form. Etter å ha vært svært delaktig i senkingen av Brasil 23. juni, var han mannen bak den avgjørende scoringen på Marienlyst i dag.

- Jeg fikk et glimrende innlegg fra Rune Hagen fra venstresiden og kunne bare sette pannen på ballen. Gøy å score igjen, det er en stund siden sist, sa en fornøyd Flo etter at 2-0-seieren var sikret.

- Men spillet vårt er ikke bra nok, vi må prestere bedre mot Molde i neste kamp, fortsatte Jostein. Godset tar fri søndag ettersom Kongsvinger er opptatt med Intertoto-kamp.

Arbeidsøkt

Strømsgodset vant sjansestatistikken 9-2. Moss hadde en stor mulighet like før slutt, men Pål Skistad ryddet opp med en solid sklitakling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer