KLAR FOR DERBY: Mads Hansen ble utsatt for en spøk natta før lokalderbyet mot Strømsgodset. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
KLAR FOR DERBY: Mads Hansen ble utsatt for en spøk natta før lokalderbyet mot Strømsgodset. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Godset-fans bestilte taxi hjem til motstanderen: - Jeg hadde egentlig tenkt til å sove, men det kunne jo ikke dere vite

Mads Hansen utsatt for spøk natta før lokalderbyet.

(Dagbladet): Kl. 18 tar Mjøndalen imot storebror Strømsgodset til lokalderby.

På forhånd kan se virke til at Godset-fansen har forsøkt å sabotere Mads Hansens nattesøvn.

- Takk til Godset-supporterne som bestilte taxi hjem til meg i natt. Jeg hadde egentlig tenkt til å sove, men det kunne jo ikke dere vite, hilser Hansen spøkefuglene på Twitter.

Samme skjedde Arneberg Mjøndalen-spilleren forteller at han rundt 00.45 i natt fikk tekstmelding om at en taxi var på vei til huset hans. Ikke lenge etter sto det en utålmodig taxisjåfør og ventet utenfor.

- Jeg visste at jeg ikke hadde bestilt den selv. Og at det skulle skje dagen før Godset-kamp er kanskje ikke tilfeldig, sier Mads Hansen til Dagbladet.

Etter å ha diskutert med taxisjåføren, som hardnakket påsto at det var fotballspilleren som hadde bestilt taxien, dro han sin vei.

- Og i dag fikk jeg høre at det samme hadde skjedd med Ulrik Arneberg i Oslo, så da tror jeg det ikke er helt tilfeldig, sier Hansen - som absolutt ikke er fornærma over spøken.

- Overhodet ikke, det er sånn som helt klart er innafor. Men jeg er litt skuffa over Godset-supporterne, som burde vite at jeg er et nattdyr. Så burde tatt spøken etter at de kom hjem fra byen, og ikke før, for da hadde jeg nok sovet, tipser Mjøndalen-spilleren om.

- Krise om de taper Til Godset-fansens muligens store skuffelse, så har nok ikke nattas stunt store konsekvenser for kveldens derby.

Mads Hansen gleder seg stort til kampen, og advarer Strømsgodset om at det er de som har noe å tape.

- Jeg gleder meg. Det er en kamp hvor vi har alt å vinne, og de som står på andre siden gruer seg og har alt å tape. Det er krise hvis for Godset å måtte komme hjem med noe annet enn seier mot Mjøndalen. Jeg tror det blir en kamp vi kommer til å huske lenge, sier Hansen.