Godset får ikke ristet av seg Odd-spøkelset

Greier ikke å slå Skiens-laget.

• Odd - Strømsgodset 1-1 (1-0)
(Dagbladet): 
Serieleder Strømsgodsets elendige statistikk mot Odd fortsatte i dag. Drammens-laget har spilt ni kamper mot Odd i eliteserien, og har tapt seks  av oppgjørene.

Kun ett av oppgjørende har endt med seier til Strømsgodset.

Shala-show
Heller ikke i dagens kamp ville det seg for blåtrøyene. Herolind Shala satt et støkk i Godset-keeper Adam Kwarasey Larsen da han fyrte av en prosjektil etter 38 minutter. Skuddet så først ufarlig ut, men var godt plassert helt nede langs stolperota. Kwarasey fikk lurt ballen til et hjørnespark med en kasseredning.

Men Shalas første skudd var bare en prøverakett. Etter 43 minutter sendte han avgårde den virkelige raketten. Shala dempet ballen utenfor sektenmeteren, la den til og styrte ballen i lengste hjørne. Lekkert og enkelt.

- Shala har hatt en trøblete vinter, men begynner å komme i form. Han kan score fra midtbaneposisjonen og er viktig for oss, skryter Fagermo til C More.

Jaget utlikning Godset var farlig frampå etter pausen. Først var det Vilsvik som kom seg rundt på kanten. Høyrebacken slo ballen hardt inn i feltet. Keita kom løpende, men fikk ikke avsluttet på mål.

Odd på sin side var gode på kontringer. Fredrik Oldrup Jensen hadde et farlig skudd da han ble spilt fri av Jone Samuelsen etter 49 minutter. Jensen forsøkte å lure ballen over Kwarasey Larsen, men keeperen fikk slått ballen til corner.

Odd var flinke til å nekte Strømsgodet rom å spille i. Laget lå godt bakover i banen, og virket til å ha kontroll.

Men etter 70 minutter måtte de gi tapt.

Strømsgodset leverte en kontring det luktet svidd av. Vilsvik var på et av sine mange løp,kom seg rundt på kanten  og slo ballen hardt inn i feltet. Der reiv Diomande seg fri, kom først på ballen og trillet den forbi Hansen i Odd-buret.

- Jeg er fornøyd med kampen. Det er sånn fotballkamper skal være. Det var et fartsfylt oppgjør med to lag som vil angripe.På slutten kunne vi tatt med oss alt, men jeg er fornøyd med det poenget vi får. Vi kriget godt, sier Ronny Deila til C More.

Etter det gikk mye av trøkke ut av Odd. Strømsgodet hadde to store sjanser på slutten av kampen. Diomande var nærmest på overtiden da han headet ballen over fra fire meter etter en corner.

- Det glipper etter pausen. Vi mister ballen litt for mye og for lett. Vi får litt mer trøkk på oss enn det vi burde få, sier Fagermo til C More.

 MÅLET:  Larsen Kwarasey må forgjeves strekke seg etter ballen. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
MÅLET: Larsen Kwarasey må forgjeves strekke seg etter ballen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer