2-2: Glenn Andersen stanget inn 2-2 like etter pause, men Godset greide ikke å få det avgjørende målet mot Viking. 
Foto: Marius Knutsen / SCANPIX
2-2: Glenn Andersen stanget inn 2-2 like etter pause, men Godset greide ikke å få det avgjørende målet mot Viking. Foto: Marius Knutsen / SCANPIXVis mer

Godset har sluttet å vinne

Uten seier på fem kamper etter 2-2 mot Viking.

(Strømsgodset - Viking 2-2)

DRAMMEN (Dagbladet): Begge lag var farlig frempå og jaktet seier i sluttminuttene, men måtte til slutt se seg fornøyd med uavgjort.

Det ble en underholdende fotballkamp på Marienlyst Stadion. Hjemmelaget åpnet knalltøft og gikk rett i angrep. Allerede i det første spilleminutt klinte Fredrik Nordkvelle ballen i lengste hjørnet fra 16 meter.

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein kunne gjøre lite med målet.

Et heltent Strømsgodset fortsatte å jage offensivt - både Anders Konradsen og Alfred Sankoh forsøkte seg på skudd fra distanse. Men etter tyve minutter kom istedet utlikningen. Yann-Erik de Lanlay kom rundt på kanten og la presist inn til Trond Olsen, som avsluttet iskaldt og satte ballen bak en sjanseløs Adam Larsen Kwarasey i Godset-buret.

Likt til pause
Etter utlikningen presset Viking vertene, og fem minutter senere var Yann-Erik de Lanlay frempå igjen. Denne gangen som målscorer selv.

Etter ball fra Valon Berisha, fikk han ei luke utenfor 16-meteren og sendte avgårde et skudd i lengste hjørnet. Larsen Kwarasey kastet seg i fullt spenn, men fikk ikke tatt det godt plasserte skuddet. Med 2-1 til Viking våknet Godset på nytt, og fem minutter før pause raget Glenn Andersen høyest på corner fra Øyvind Storflor. Andersen stanget inn utlikningen og lagene gikk til pause på 2-2.

Sjanserik 2.omgang
Spillet bølget frem og tilbake etter hvilen med to lag som begge var hissige på scoring. Med en halvtime igjen å spille, ble Muhamed Keita byttet inn for Godsets Gustav Wikheim. Spissen markerte seg umiddelbart foran mål, men keeper Jarstein var våkent med og reddet. Noen minutter senere viste innbytter Landu Landu seg frem.

Viking-spilleren sto umarkert i boksen og avsluttet på volley, men skuddet gikk utenfor mål.

Viking kom på en skummel kontring i sluttminuttene, men Erik Nevland satte ballen utenfor Godset-buret og det endte dermed med poengdeling.

SNUDDE KAMPEN: Viking snudde 0-1 til 2-1 i 1. omgang, her setter Yann-Erik de Lanlay inn gjestenes andre. Men det holdt ikke til tre poeng.
SNUDDE KAMPEN: Viking snudde 0-1 til 2-1 i 1. omgang, her setter Yann-Erik de Lanlay inn gjestenes andre. Men det holdt ikke til tre poeng. Vis mer