Godset kapret Aas

Skrev under femårskontrakt.

(Dagbladet.no): Etter lang tids spekulasjoner er Alexander Aas endelig klar for Strømsgodset. Det skriver den nyopprykkede klubben på sin hjemmeside.

28-åringen kommer fra danske Odense, ikke gratis, og har undertegnet en kontrakt ut 2011.

Ledertype

Den tidligere Odd Grenland-backen har åtte landskamper for Norge og kan brukes både som høyreback og som midtstopper. Godset-trener Dag Eiliv Fagermo jubler over sitt siste kjøp foran returen til Tippeligaen.

- Jeg er veldig fornøyd. Alexander er en erfaren spiller, han har spilt fotball på høyeste nivå i Norge og Danmark i flere år. Han kan det systemet vi spiller og er er fin type og en bra kulturbærer, sier Fagermo til Dagbladet.no.

Ifølge Godset valgte Aas drammensklubben foran flere andre toppklubber i Norge. Tidligere i høst forsterket mørkeblå stallen med høyrving Stian Ohr fra Molde og den innleide RBK-keeperen Espen Johnsen.

Flo godt i gang

Godsets sportslige leder Jostein Flo er meget fornøyd med spillerfangsten.

Godset kapret Aas

- Det begynner å bli bra. Dette er solide forsterkninger, de har erfaring fra tippeligaen og landslag, sier Flo til Dagbladet.no.

- Skal dere forsterke mer før seriestart?

- Vi er veldig godt i gang, men trenger i hvert fall én forsvarer til. Vi har mistet flere midtstoppere i høst, sier Flo.

Godset har kvittet seg med 10 spillere i stallen og bare fylt opp med seks.

- Vi har litt manko på spillere, men vi har Norges beste medisinske støtteapparat. Kanskje  vi klarer oss med færre enn i fjor, sier Fagermo.

Dessuten mener Fagermo at kvaliteten på stallen aldri har vært bedre. Målet for neste sesong er stadig å etablere seg i Tippeligaen.

- Vi skulle hente tre-fire gode som skal heve laget. Det føler jeg vi har gjort nå. Vi må ha en forsvarsspiller til.

HJEM TIL NORGE: Alexander Aas skrev i formiddag under for Godset etter to sesonger i danske Odense.