Godset-keeper overtalte midtbanejuvel til Tippeliga-retur

Abu tilbake i Drammen etter telefon fra Kwarasey.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Vålerenga direkte fra kl. 18.00 i fotballstudio.

(Dagbladet.no): Flere fotballeksperter har vært samstemte i sine innvendinger mot årets Strømsgodset-utgave: Klubben har ikke sett ut til å ha fylt tomrommet etter Mohammed Abu (20), som var den ubestridte sjefen på drammensernes midtbane forrige sesong.

I går kunne imidlertid sportslig leder Jostein Flo presentere løsninga. Selv om den er av det kortsiktige slaget, var det trolig den beste supporterne kunne ha håpet på før ettermiddagens møte med Vålerenga:

Mohammed Abu selv, som returnerer til Marienlyst fram til 30. juni i første omgang og er med i troppen til årets første seriekamp på eget kunstgress, melder godset.no.

Overtok Eintracht-avtale Den talentfulle ghaneseren er Manchester Citys eiendom og skrev under på en kontraktsforlengelse til 2014 så seint som i oktober.

Den engelske storklubben har samarbeidsavtaler med flere europeiske klubber, deriblant Godset og Eintracht Frankfurt. Etter at Tippeligaen var ferdigspilt, ble Abu sendt videre til den tyske klubben. 

20-åringen sluttet seg til 2. Bundesliga-laget etter vinterens afrikamesterskap på lån fram til sommeren, Det er dette avtaleforholdet Godset nå har overtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer