Godset kjørte over VIF og Martin «Baresi»

- Vi spilte juniorfotball, sier midtstopper Andresen.

TUNG ETTERMIDDAG: Vålerenga måtte gjøre omfattende endringer i forsvarsleddet foran møtet med Strømsgodset. Midtstopper Martin Andresen fikk en vanskelig dag på jobb mot et tent hjemmelag.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
TUNG ETTERMIDDAG: Vålerenga måtte gjøre omfattende endringer i forsvarsleddet foran møtet med Strømsgodset. Midtstopper Martin Andresen fikk en vanskelig dag på jobb mot et tent hjemmelag.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Strømsgodset - Vålerenga 3-0.

Spillende Vålerenga-manager Martin Andresen la ei høy list for seg selv da han sendte en tekstmelding til TV 2s studioanker med en oppfordring om «å følge med på Franco Baresi» - noe den munnrappe bergenseren var rask med å dele med tv-seerne.

Med Erik Hagen, Freddy Dos Santos, André Muri og Jarl André Storbæk alle ute med skade eller suspensjon, måtte Andresen trå til på midtstopperplass foran møtet med Strømsgodset i forsvarsfirer ellers bestående av Amin Nouri, debutant Andreas Nordvik og Juan Fuenmayor, som måtte ut med skade.

Mot et heltent Strømsgodset, anført av en utrettelig Marcus Pedersen, fikk Andresen aldri muligheten til å imponere med elegansen, roen og overblikket som kjennetegnet Baresis spill i glansdagene for AC Milan og Italia.

Hjemmelaget hadde ikke vunnet siden 21. juni mot Tromsø, og sto dermed med begge beina i nedrykksstriden. Likevel hadde drammenserne få problemer med å påføre Vålerenga lagets femte strake tap i Tippeligaen. Forskjellen på lagene var dessuten større enn 3-0 skulle tilsi. - Vi spilte juniorfotball og har en svart dag. Fem strake tap er ugunstig og altfor dårlig. Tidligere har vi vist at vi kan snu motgang og vi prøver å gjøre det allerede torsdag mot PAOK, sier Andresen til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer