Godset og Braunschweig enige om Vilsvik

Jostein Flo bekrefter.

NÆRMER SEG TYSKLAND: Strømsgodset er blitt enige med Eintracht Braunschweig om et salg av Lars Christopher Vilsvik. Foto: Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
NÆRMER SEG TYSKLAND: Strømsgodset er blitt enige med Eintracht Braunschweig om et salg av Lars Christopher Vilsvik. Foto: Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Strømsgodset og tyske Eintracht Braunschweig har kommet til enighet om et salg av Lars-Christopher Vilsvik.

Det melder Drammens Tidende i ettermiddag.

Diskuterer avtale - Vi er enige om de økonomiske rammene for en overgang til Eintrach Braunschweig. Nå har han noen dager til å diskutere sin personlige avtale. Hvis det går greit reiser Lars etter Rosenborg-kampen. Hvis han stryker på legesjekken, så blir han her, sier Jostein Flo til avisa.

Drammens Tidende erfarer at Godset selger landslagsspilleren for rundt ti millioner kroner. De skal også ha sikret seg prosenter av et eventuelt videresalg.

- Lars sin tur nå - Dette er en drøm for Lars. I denne settingen må vi derfor se litt bort fra tabellen. Lars har gjort en kjempejobb for Godset og han har vist god moral i forhold til de valgene klubbene han har tatt. Dette er ikke noe vi kan hindre. Vi er en klubb som selger til de store ligaene. Og nå er det Lars sin tur, sier Flo til avisa.