Godset og LSK så rødt

DRAMMEN (NTB): Strømsgodset og Lillestrøm så rødt i torsdagens eliteseriekamp på Marienlyst. Begge avsluttet kampen med ti mann, men Lillestrøm avsluttet best. Målprotokollen viste 3-2 til «Kanarifuglene» etter en scoring av Torgeir Bjarmann minuttet før slutt.

Lillestrøms Svein Are Andreassen protesterte mot Anders Michelsens redusering til 1-2 etter 53 minutters spill, og var førstemann i dusjen i det til tider ampre oppgjøret. 16 minutter senere var det Tor Arne Sannerholts tur til å få marsjordre. Dommeren mente at han tok kvelertak på Kjetil Nilsen.

- Kjetil Nilsen filmet, mente Sannerholt. Selv mente Nilsen at han hjalp til litt, men ikke noe mer.

Andreassen dyttet til dommeren og protesterte mot Godset-reduseringen, en utvisning som kunne se grei ut.

Arild Sundgot ga gjestene ledelsen i det 11. minutt, og Mamadou Diallo økte fem minutter senere. Da viste LSK noen prøver på god og effektiv angrepsfotball.

Sceneskifte

Etter pause ble det scenskifte da Anders Michelsen og Lars-Gunnar Carlstrand utliknet for Strømsgodset foran drøyt 4200 tilskuere på Marienlyst.

Det var likevel ikke ufortjent at Torgeir Bjarmann ble matchvinner, og sørget for tre nye Lillestrøm-poeng minuttet før slutt. For tredje gang i år avgjorde Lillestrøm en seriekamp i sluttminuttene.

Dermed er Lillestrøm oppe i ni poeng på seks kamper, og er rykket opp fra bunnstriden. Strømsgodset sliter fortsatt, venter på sin første seier og er nestjumbo med tre poeng på seks kamper.

- Nå er vi et bunnlag, og vi rammes av personlige feil, mente Godset-trener Dag Vidar Kristoffersen som hevder at årsaken til lagets svake åpning går på personlige feil blant spillerne, og ikke spillestil.

(NTB)