FRA GODSET TIL ALLSVENSKAN: Strømsgodsets reservekeeper Lars Cramer har skrevet under for svenske Kalmar FF. 21-åringen er spilleklar allerede til helgens sesongåpning for sin nye klubb. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
FRA GODSET TIL ALLSVENSKAN: Strømsgodsets reservekeeper Lars Cramer har skrevet under for svenske Kalmar FF. 21-åringen er spilleklar allerede til helgens sesongåpning for sin nye klubb. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB ScanpixVis mer

Godset-reserve erstatter keeperen som stoppet Norge

Lars Cramer solgt til svenske Kalmar.

(Dagbladet): Strømsgodset for i underkant av en million kroner for sin 21 år gamle reservekeeper, som har skrevet under en fireårskontrakt med den svenske klubben.

Der skal Lars Cramer ta opp kampen om plassen i buret mot mannen som stoppet alle norske forsøk i VM-kvalifiseringskampen mot Albania forrige fredag, Etrit Berisha.

Berisha skadet Og kanskje får Lars Cramer sjansen mellom stengene allerede til søndag, når Kalmar sesongåpner borte mot Syrianska i Allsvenskan. Berisha har nemlig pådratt seg en skade og er tvilsom til oppgjøret.

Han er spilleklar allerede til den kampen.

Unggutten har fått få muligheter i Strømsgodset fordi han stiller i køen bak Adam Larsen Kwarasey. Men Cramers talent og potensial er det ingen grunn til å betvile.

Før sesongen trente han med den engelske Premier League-klubben West Bromwich. Og sist helg voktet han Godsets mål i treningskampen mot Elfsborg i Borås sist heøg (1-1).

- Skal kjempe om plassen - Det hele skjedde veldig fort, sier Lars Cramer til Strømsgodsets hjemmeside.

- Det virket som om det var en god og rask prosess klubbene i mellom, og jeg valgte å si ja når denne muligheten kom. Jeg reiser over til nabolandet for å kjempe om keeperplassen, og gleder meg veldig, selv om det blir litt rart å flytte hjemmefra, sier han.

- Potenisell førstekeeper Kalmar FF er godt fornøyd med sin norske nyervervelse, som har flere ungdomslandskamper på baken.

- Vi ser på det her som en langsiktig løsning, der vi i fremtiden ser på Lars som en potensiell førstekeeper, sier Kalmars sportssjef Svante Samuelsson til Kalmar FFs hjemmeside.