Godset-smell i Kroatia. Tapte 2-0

Europa League.

TØFT: Strømsgodset fikk et vanskelig utgangspunkt i kvalifiseringen til europaligaen da de tapte 0-2 borte mot Hajduk Split.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TØFT: Strømsgodset fikk et vanskelig utgangspunkt i kvalifiseringen til europaligaen da de tapte 0-2 borte mot Hajduk Split. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Strømsgodset fikk et vanskelig utgangspunkt i kvalifiseringen til europaligaen da de tapte 0-2 borte mot Hajduk Split.

Drammenserne så ut til å holde ut med ettmålstap, noe som ville gitt langt bedre muligheter for avansement. Men to minutter på overtid scoret Tomislav Kis målet som gjorde det langt verre for Strømsgodset.

Kis reagerte kjappest inne i feltet og headet et godt innlegg i krysset for Hajduk.

1-0-målet kom halvveis i annen omgang. Andrija Balic, som spilte en meget god kamp for vertene, fikk fulltreff på direkten fra 23 meter, og ballen suste i mål bak Strømsgodset-keeper Espen Bugge Pettersen.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Strømsgodset skapte lite selv, men kunne fort tatt ledelsen etter ti minutter. Etter godt forarbeid av Iver Fossum avsluttet kantspiller Flamur Kastrati i stolpen. Deretter hadde laget nok med å forsvare seg før pause, uten at vertene skapte de aller største sjansene.

Returoppgjøret spilles i Drammen om én uke.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer