Godset snublet mot Buskerud-rivalen

Hønefoss med gavepakke til Molde. Se høydepunkter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hønefoss - Strømsgodset 1-1.

Det er ikke mer enn en drøy måned siden Hønefoss fikk en fotballeksjon av de sjeldne da de ble rundspilt og ydmyket av Strømsgodset på Marienlyst stadion.

Lørdag møttes Buskerud-rivalene igjen til det som skulle bli en ganske så annerledes opplevelse for ringerikingene. Serielederen fra Drammen har vært nærmest utilnærmelige på eget kunstgress, men på fremmed kunstig underlag har historien vært en annen.

Begge Godsets bortekamper på kunstgress så langt denne sesongen - mot Aalesund og Odd Grenland - hadde endt i tap. Det gjorde det nesten også i ettermiddag da et effektivt hjemmelag ga Molde en håndsrekning i gullkampen. En sein utlikning signert Øyvind Storflor begrenset imidlertid skadene til maksimalt to poeng tapt.

- Vi var det klart beste laget. Hønefoss kjempet som løver og scoret på den ene sjansen de fikk. Guttene jobbet steinhardt og ble slitne på slutten. Det var derfor godt å se utligningen komme, sier Godset-trener Ronny Deila.

Taklingsvegring Godset var det førende laget i store perioder og skapte mer enn nok sjanser til å opparbeide seg en ledelse til Molde på ni poeng før de regjerende mesterne skulle i aksjon mot Sogndal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer