Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Godset-spillerne fnyser av Diskeruds bonusflørt

- Bryr meg ikke om de pengegriske gutta i Trondheim.

LEDER SERIEN: Strømsgodset og Jørgen Horn er bare en seier unna gull i Tippeligaen og bryr seg ikke om RBK-spillere som vil gi bort gullbonus.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
LEDER SERIEN: Strømsgodset og Jørgen Horn er bare en seier unna gull i Tippeligaen og bryr seg ikke om RBK-spillere som vil gi bort gullbonus. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rosenborg-spiller Mikkel «Mix» Diskerud lover å dele sin gullbonus med Haugesund-spillerne hvis de stikker kjepper i hjulet til Strømsgodset i gullkampen neste helg.

- Hvis FKH tar poeng fra Strømsgodset, og vi slår Lillestrøm, blir vi seriemestere. Da donerer jeg mesteparten av gullbonusen min til FKH-spillerne. Det er ikke mer enn rett og rimelig at vi deler den når vi ikke klarer å gjøre jobben selv, sier Mix til Haugesunds Avis.

Strømsgodsets Jørgen Horn sier til Dagbladet at han ikke bryr seg om stuntet til RBK-spilleren.

- Det er jo snilt gjort, men så lenge vi gjør jobben får verken RBK eller Haugesund noen gullbonus, sier Jørgen Horn til Dagbladet.

- Hva tenker du om utspillet?

- I utgangspunktet bryr jeg meg ikke om hva de pengegriske gutta i Trondheim gjør med pengene sine. Dette er bare et utspill og et forsøk på å få et psykisk overtak, sier Horn.

- Dette viser bare at også RBK-spillerne har lyst på en egen gullfeiring, men Haugesund-spillerne blir neppe rike hvis de skal dele Diskeruds bonus, sier Horn.

Vil få med flere Mix sier selv til Haugesunds Avis at han ikke vet den nøyaktige summen han eventuelt donerer bort.

- I Rosenborg har vi ganske prestasjonsavhengig lønn, så det er snakk om en del. Vi kan ta finregningen i kveld. Jeg skal prøve å få alle guttene på laget til å gjøre det samme, sier han til avisa.

Haugesund sikret bronse i Tippeligaen etter serierunden i går. Dermed er det bare gullet og sølvet som det gjenstår å spille om.

- Ikke overrasket Også Godset-toppscorer Ola Kamara stusser over Diskeruds bonusflørt.

- Jeg er ikke overrasket. De har vel nok penger de der Rosenborg-gutta. De kan bare slenge penger etter andre, sier Kamara til tv2.no.

- Jeg tror ikke det vil ha noe effekt når de spiller uansett, men det er vel et lite pr.-stunt fra Mix tenker jeg. Det hjelper kanskje Rosenborg mest mentalt, men jeg håper de bruker alt fokuset på å motivere alle andre enn seg selv, så kan vi prøve å jobbe hardt og avgjøre det selv. Det er fordelen vi har, sier Kamara.

RBK møter Lillestrøm, mens Strømsgodset møter Haugesund i siste serierunde.