Godset-spillerne slaktet av egne supportere, men vet ikke selv hva som er galt

- Nesten så vi fortjente det.

• Se videintervju med David Nilsen, Iver Fossum og Mads Hansen øverst i saken.

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Etter 1-1 i lokaloppgjøret mot lillebror Mjøndalen, står Stømsgodset med ett fattig poeng fra årets to første Tippeliga-kamper.

Det er en start seiersvante drammensere er alt annet enn fornøyde med. Det ga supportergruppa Godsetunionen klart uttrykk for da de begynte å pipe mot egne spillere etter dagens Buskerud-derby.

- Det har de full rett til, men jeg synes ikke det er bra at de piper på spillerne når de kommer for å takke for kampen. Men samtidig er det sånn det er. Folk er skuffet over at vi ikke klarer å vinne fotballkamper, sier Strømsgodset-trener David Nielsen til Dagbladet.

- Fortjent Samtidig legger spillerne seg flate for kritkken. Godset-kaptein Jørgen Horn var selv langt nede etter kampen.

- Jeg er forbanna og skuffa. Det er for dårlig, sier Horn til Dagbladet.

Det synes også lagkamerat Iver Fossum. Det 18 år gamle midtbanetalentet har forståelse for fansens frustrasjon og måten de gir uttrykk for den på.

- Det er nesten fortjent, det - holdt jeg på å si. Vi bør vinne, da er det ikke så rart at de er misfornøyde. Det er bare å beklage, forteller Fossum til Dagbladet.

Mjøndalen-spiller Mads Hansen er selv fra Drammen og bor bare noen meter fra Marienlyst. I motsetning til Godset-leiren, reagerer han på oppførselen til motstanderlagets supportere.

- Jeg har en prinsipiell greie som gjør at jeg ikke skjønner hvorfor noen skal pipe mot egne spillere. Det er tydelig at de spiller så godt de kan. Hadde man kunne tatt dem på innsatsen, hadde det vært noe annet, men det kan man ikke. De har litt uflaks i dag som ikke vinner. Jeg synes det er kritikkverdig å pipe på egne spillere, sier Hansen til Dagbladet.

Godset i trøbbel Etter to svake kamper fra Strømsgodset, håper drammenserne å kunne glede fansen i tiden som kommer. Hvordan de skal snu den negative trenden, er det derimot ingen som vet sikkert.

- Følelsen er ikke så bra nå. Det er ikke noe morsomt. Vi burde vunnet. Da er det kjedelig at vi bare får med oss ett poeng, sier Fossum.

- Hva er galt?

- Det er vanskelig å si. Jeg har ikke noe godt svar på det. Vi får sette oss ned og finne ut av det, fortsetter 18-åringen.

Samtidig understreker lagets trener at de har en tøff jobb foran seg for å klare å forbedre prestasjonene.

- Det er viktig å erkjenne at ting ikke kommer av seg selv. Vi må jobbe beinhardt for å komme tilbake på riktig spor, sier Nielsen.

- Hva er det som ikke stemmer for Godset om dagen?

- Det er i utgangspunktet resultatene. Vi spiller en fin første omgang i dag, men slipper inn et dødballmål. Vi spiller en dårlig første omgang sist helg ... Så vi er ikke helt der vi gjerne vil være. Det er viktig å få sett på det og få gjort noe med de tingene, sier Nilsen.