ØNSKER SEG BORT: Strømsgodsets Thomas Lehne Olsen er på jakt etter en permanent overgang til en annen klubb. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
ØNSKER SEG BORT: Strømsgodsets Thomas Lehne Olsen er på jakt etter en permanent overgang til en annen klubb. Foto: Terje Pedersen / NTB ScanpixVis mer

Godset-spiss vil bort fra klubben

Vil spille mer.

Angrepsspilleren Thomas Lehne Olsen er lei av å sitte på benken i Strømsgodset. Han er godt i gang med å finne seg en ny arbeidsgiver.

- Nå ser jeg etter en permanent overgang til en ny klubb. Jeg vil ikke si så mye mer ennå, men det er ikke snakk om utlån, sier Olsen til Hamar Arbeiderblad.

24-åringen har ikke klart å spille seg inn i førsteelleveren til Godset, og har kun vært på banen i 173 minutter denne sesongen.

Etter å ha fått tillit fra David Nielsen denne våren, er det blitt mindre spill under lagets nye trener, Bjørn Petter Ingebretsen.

- Jeg kan ikke klandre Bjørn Petter for at han velger å bruke andre enn meg. Alt handler om tillit, og akkurat nå har Marvin Ogunjimi mye tillit. Han har vært veldig god etter at vi byttet trener, sier Olsen, som kommer fra Moelv.

Angrepsspilleren var deler av fjorårssesongen lånt ut til Ull/Kisa der han scoret fem mål på 12 kamper. Nå er han altså mest klar for en permanent overgang.

(NTB)