Strømsgodset til semifinale i cupen

Godset-stjerner ble hudflettet av sjefen, så tok klubbens mareritt slutt: 
- Ikke ofte jeg har sett ham så sint

Ingebretsen-utbrudd bidro til cupjubel mot Vålerenga.

JUBLET FOR SEIER: Bjørn Petter Ingebretsen kunne glede seg over lagets kvartfinaleseier over Vålerenga. Foto: Digitalsport
JUBLET FOR SEIER: Bjørn Petter Ingebretsen kunne glede seg over lagets kvartfinaleseier over Vålerenga. Foto: Digitalsport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset - Vålerenga 2-0

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Torsdag kveld kunne Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen (49) lettet konstatere at klubbens verste periode på 15 år var over. Etter ni kamper uten seier, lyktes blåtrøyene endelig foran et feststemt hjemmepublikum, da Vålerenga ble slått 2-0 i kvartfinalen i cupen.

I pressesonen etter kampen, forteller Godset-sjefen at den tøffe tida har gått innpå ham og at han har holdt seg borte fra alle programmer hvor Tippeligaen kunne bli nevnt i lang tid.

- Jeg har ikke sett på TV på åtte uker. Det inkluderer Sporten og Fotballkveld. Jeg ser aldri på det når vi ikke vinner, sier Ingebretsen til Dagbladet med et lurt smil om munnen.

Var forbanna

Mot Vålerenga bidro et selvmål av Markus Nakkim og en kontant straffescoring av navnebror Marcus Pedersen til semifinale-avansementet. Oppturen var kjærkommen, for så seint som søndag var Ingebrigtsen rasende.

Da gikk Strømsgodset på et ydmykende 4-2-tap for Aalesund, noe som brakte fram en sjelden reaksjon hos den vanligvis sindige treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer