Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Godset-tap mot Bryne

Tapte 3-2 på Jæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bryne - Strømsgodset 3-2.

(Dagbladet.no): Strømsgodset ville tatt over tabelltoppen i 1. divisjon med seier over Bryne i kveld.

Den sjansen misbrukte de.

Håvard Sakariassen, som kom fra Bodø/Glimt tidligere denne sesongen, lobbet Bryne i føringen i 1. omgang. To cornermål fra Ronny Deila og Peter Kovacs snudde imidlertid kampen for Godset - som ledet 2-1 til pause.

Opprykksfavorittene måtte likevel reise tomhendt hjem fra Jæren.

To mål fra Ronny Espedal sørget for ellevill Bryne-jubel og førte dem opp på samme poengsum som Bodø/Glimt i kampen om 3.plassen, som gir kvalifisering til Tippeligaen.

- Dette viser igjen at vi på det beste er på høyde med alle lagene i 1. divisjon. Nå må vi forsøke å ta ut det beste i alle de gjenværende kampene, og så får vi se hvor langt det rekker, sier Espedal til aftenbladet.no.

Strømsgodset blir fortsatt liggende på 2. plass. Med sine 47 poeng har de samme antall som Aalesund, men dårligere målforskjell. Ni kamper gjenstår av sesongen.

<B>HELT LIKT:</B> Ni serierunder før slutt er det bare målforskjellen som skiller Strømsgodset og Aalesund på toppen av tabellen. I kveld tapte Godset 3-2 mot Bryne på Jæren.