TILBAKE PÅ MARIENLYST: Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen er friskmeldt igjen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TILBAKE PÅ MARIENLYST: Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen er friskmeldt igjen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Godset-trener Ingebretsen friskmeldt igjen

Var sykmeldt på ubestemt tid.

(Dagbladet): Strømsgodset-treneren Bjørn Petter Ingebretsen fikk tidligere i år et hjerteinfarkt, og var sykmeldt i fem uker.

I slutten av juli kom han tilbake på jobb og ledet Strømsgodset mot Brann og Stabæk, men for tretten dager siden ble han sykmeldt igjen etter å ha opplevd ubehag av medisineringen.

Han ble da sykmeldt på ubestemt tid, men er nå tilbake i fullt arbeid. Det skriver Strømsgodset på sine nettsider.

Manglet overskudd

- Nå er jeg bare glad for å være i gang igjen. Vi har funnet en mer riktig dosering av hjertemedisinene, og jeg føler meg i mye bedre form. Overskuddet er tilbake, sier «BP» ifølge nettsida.

Treneren var plaget av bivirkninger av medisinen, og manglet overskudd og ble fort sliten.

Nå sier han at han er klar for å lede Godset inn i en spennende høstsesong, der de har masse å spille for.

- Skal utvikle oss

Laget henger fremdeles med i medaljekampen, og skal spille kvartfinale i cupen mot Vålerenga i september.

- Nå gjelder det å jobbe knallhardt på feltet for å bli bedre. Vi skal utvikle oss, vi skal ha kvalitet i det vi driver med hver eneste dag, og da vil også resultatene komme, sier treneren.

I tida Ingebretsen har vært sykmeldt, har Thomas André Ødegaard ledet laget mot Start og Sarpsborg 08. De kampene endte henholdsvis uavgjort (1-1) og tap (1-0).

Lørdag venter Molde hjemme for drammenslaget.