<strong>LETT HJERTEINFARKT:</strong> Strømsgodsets hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen, er innlagt på sykehuset etter et lett hjerteinfarkt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LETT HJERTEINFARKT: Strømsgodsets hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen, er innlagt på sykehuset etter et lett hjerteinfarkt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Godset-trener innlagt med hjerteinfarkt

- Har det etter forholdene bra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodsets trener Bjørn Petter «BP» Ingebretsen er innlagt på Rikshospitalet etter et hjerteinfarkt. Det var TV 2 som først omtalte saken.

– Han er på Rikshospitalet. Har det bra etter forholdene, skriver sønnen Bjarne Kortgaard Ingebretsen på SMS til Dagbladet.

På Strømsgodsets nettside skriver klubben at Ingebretsen har fått en ukomplisert behandling på Rikshospitalet, og at han onsdag overføres til Drammen sykehus.

Det var etter at Ingebretsen oppsøkte klubblege Erik Dag Knutsen, mandag, umiddelbart ble sendt videre til Rikshospitalet for videre vurdering.

- Dette er udramatisk, og vil medføre en snarlig tilbakeføring for Bjørn Petter, sier Knudsen til klubbens nettside.

Hovedtreneren takker gjennom nettsiden for god oppfølging og behandling.

- Jeg ser nå framover og gleder meg til å komme tilbake på jobb etter sykmeldingsperioden, sier Ingebretsen.

Ingebretsen har vært ansatt i Strømsgodset siden 2005. Han overtok som hovedtrener 26. mai 2015 etter at David Nielsen fikk sparken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer