Godset-trener om at Odd scoret etter 13 sekunder: - Det er så unødvendig

Poengdeling i Drammen etter to tidlige scoringer.

RASK SCORING: Bentley (t.v.)  jubler sammen med Espen Ruud, Thomas Grøgaard og Riku Riski etter å ha scoret Odds første mål etter 13 sekunder.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
RASK SCORING: Bentley (t.v.)  jubler sammen med Espen Ruud, Thomas Grøgaard og Riku Riski etter å ha scoret Odds første mål etter 13 sekunder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Strømsgodset - Odd 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Før kampen var det bare sju poeng som skilte mellom andre og 9. plass i Tippeligaen. Rosenborg vant serien fem runder før slutt med seier i Molde, og for de øvrige klubbene er det andreplassen som er målet.

Odd er inne i en svak periode, men er for fullt med i medaljekampen i det som er en ujevn liga. Strømsgodset har også en mulighet til medalje, til tross for at klubben ikke hadde vunnet på åtte kamper i serien før kveldens kamp.

Etter to mål på de første fem minuttene trodde kanskje mange det skulle bli et målrikt oppgjør på Marienlyst. Det skjedde ikke. I stedet falt kampen i underholdningsverdi etter hvert som minuttene gikk.

Odd så ut til å være fornøyd med ett poeng, og det var det Dag-Eilev Fagermos menn fikk med seg hjem til Skien. På spørsmål om treneren var fornøyd, svarte han:

- Ja, det er jeg. Fordi et poeng her gjør at Godset sannsynligvis ikke tar oss igjen. I tilllegg tapte Haugesund. Poeng her mot det beste hjemmelaget i ligaen etter Rosenborg er det ikke mange som gjør. Det var viktig og gir energi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer